Flipkart Daily Trivia Quiz All Answers 2nd January & Win Rewards

Deal Score+2
Deal Score+2

After Almost One Year after Amazing Tricks has come up with new Quiz Answer , hope you all enjoy Our Free Recharge Tricks .A new Reward giving And free Voucher by giving just simple quiz answer .Here Amazing Tricks gives You An amazing Quiz answer And we Loot Tricks are very happy to help you eart extra money.Today Flipkart Come with new Quiz Answer For You guys.If you Amazing Tricks reader are eagerly waiting for Flipkart Quiz Answers Then wait is over because we are updating all the answer here , stay tune with us to win assured Rewards or Free Flipkart Coin .The Quiz is is nothing but called Flipkart Daily Trivia Quiz Answer.Here we gives you Flipkart Daily Trivia Quiz Answer.Are You Excited to know Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Answers ?

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer | Flipkart Daily Quiz Answers| Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today| Flipkart Quiz Answer Today | Flipkart Trivia Question Answer Today | Flipkart Daily Trivia Quiz All Answer today| Flipkart Daily Trivia Quiz All Answers

Flipkart is a reliable Apllication this type Quiz Answer & gives you promised Rewards as their consent.If you are Quiz lover then this is for you . Flipkart is best for givimg exciting free flipkart deals and Free Flipkart Voucher , Flipkart Coins and Flipkart Gems to their users.Follow us to know daily Flipkart Quiz Answer.

About Quiz :

Flipkart Daily Trivia Quiz is presenting with some question you have to answer correctly to win free flipkart coins , free flipkart voucher , free flipkart gems.These prizes can be won every day, so you can give them a shot regularly to improve your chances of winning. The Flipkart Quiz started on 1st January at 12:00 AM IST and will end on 2nd January at 11:59 PM IST, meaning you can still participate in the contest. Check out all Flipkart quiz answers below.These prizes can be won every day, so you can give them a shot regularly to improve your chances of winning. The Flipkart Quiz started on 2nd January at 12:00 AM IST and will end on December 27 at 11:59 PM IST, meaning you can still participate in the contest. Check out all Flipkart quiz answers below.



Flipkart Trivia Quiz Time : 12 AM 27th December 2020

Flipkart Trivia Quiz Prize : Flipkart Gift Vouchers, Gems and More

Flipkart Trivia Quiz  Winner : 40,000+


How To PLay Flipkart Daily Trivia Quiz Answer :

First of all download Flipkart application from playstore and login with your login credential’
Open the flipkart App and go to the Flipkart Dashboard And  Click on Flipkjart Games Option.
After going to Flipkart Games , Click on Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.
Automatically Flipkart Daily Trivia Quiz will there and you have to right answer to win free flipkart voucher,

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today’s 03rd January 2021

Flipkart Daily Trivia Today Answers

1)  Who Among These Indian Cricketers Has Not Batted On All Five Days Of A Test Match ?

Answer : Sunil Gavaskar

2) Who Was The First Hockey Player To Have Competed In Four Olympics ?

Answer : Lesile Claudius

3) True Blue Is A Joint Venture Clothing Brand Of Arvind Fashion And Which Cricketer ?

Answer : Sachin Tendulkar

4) Sunil Gavaskar Named His Son Rohan After Rohan Kanhai A Former Player Of Which Team ?

Answer : West Indies

5) The World’s Oldest Golf Organization Was Formed In Which Country ?

Answer : Scotland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today’s 27th December 2020

Flipkart Daily Trivia Today Answers

1) Relame watch S will be compactible with whihc of these OS?

Answer: Both A & B

2) Watch S is water reistance upto depth of

Answer: 50 m

3) Which of these is not a features of Watch S?

Answer: Square shape

4) SPO2 mintor feature on Wathc S is used for

Answer: Measuring Blood Oxygen level

5) The sturdy screen of Watch is made up of

Answer: Corning Gorilla Glass

6) WAtch S will work in android 7 ioS

Ans: Realme Link App


More Words :

Finally I think you have answered all answer correctly.Really Flipkart Quiz Answer is awesome .follow amazing tricks to know daily quiz answer. Hope you enjoy our earning tricks if you have any question related to this post you can post your question in the comment box we will answer soon as possible .

 

Myself Agarwal Rachit, Tech Enthusiastic, have passed B.Tech in Mechanical Engineering.Want to help those helpless people who can not earn much & want to earn more as part time income.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general